Monday, December 11, 2006

Anybody else experiencing problems?

Is it just me, or are other Blogger users also experiencing problems with uploaded images? Except for the uploaded 'mate in one' wallpapers, none of the images i upload seem to last very long, and all that appears is an empty square with this little red cross in it.

6 Comments:

At 11 December, 2006 22:21 , Blogger Majnu said...

Some time ago I had some problems with Blogger, but not the ones you describe. What happended to me was that the buttons at the post writing page had dissapeared, so I could not upload any image. But it was solved by pressing the F5 key and so reloading the page.

 
At 11 December, 2006 22:30 , Blogger Edwin 'dutchdefence' Meyer said...

But are you seeing the images i uploaded?

 
At 12 December, 2006 01:03 , Blogger DG said...

According to my browser your page is making calls to youtube and not getting a response. So I think the problem is youtube's not blogger's.

 
At 12 December, 2006 01:27 , Blogger Edwin 'dutchdefence' Meyer said...

So what do you think i should do DG? You think removing the video's from my sidebar will solve the problem? But then again... Some images do show. So i don't get it. On e would say that if there was a problem with the images one way or the other, they all wouldn't show. Because they're all uploaded trough Blogger.

 
At 12 December, 2006 02:13 , Blogger Edwin 'dutchdefence' Meyer said...

Well, i've tried removing the video's, but that didn't help either.

 
At 13 December, 2006 16:31 , Blogger Majnu said...

Edwin, I do see your pictures. I see the cat, the hijacked airplain, the kramnik mate in 1, the diagram of "viewing the whole board", and Bobby Fisher with the horse.

If there are pics missing, check the html of the posts. See if the html of the missing pics is still there.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home